Operativ och strategisk inköpare till System 3R - Vällingby

Stockholm City Permanent

Updated on 04/10/2021

 • Världsledande leverantör inom produktivitetshöjande metoder
 • Överrekrytering efter 4 månader

About Our Client

System 3R är en global aktör och världsledande leverantör inom produktivitetshöjande metoder och verktyg till verkstadsindustrin. På huvudkontoret i norra Stockholm arbetar ett hundratal anställda, varav hälften inom produktionen. Här erbjuds du med ett starkt tekniskt intresse en tjänst där du omges av kompetenta kollegor i ett väletablerat företag med låg personalomsättning och en öppen företagskultur.

Med anledning av ökad försäljning och orderingång söker man nu förstärkning till inköpteamet i form av en kommunikativ och driven inköpare med fokus mot automation. Det här initialt ett konsultuppdrag på 4 månader med möjlighet till överrekrytering.

Job Description

Som inköpare har du en strategisk och operativ roll med ansvar för leverantörsval, prisförhandlingar, orderläggning, leveransbevakning och reklamationshantering. Du har daglig kontakt med leverantörer gällande förfrågningar, orderutskick och leveransuppföljning. Du har även ett stort nätverk internt på företaget där du samarbetar med produktchefer, konstruktörer samt kvalitets- och produktionsmedarbetare. Det globala teamet för strategiskt inköp sitter i Schweiz, och även dem kommer du ha ett nära samarbete med.

Det kan förekomma resor i tjänsten, inom både Sverige och Europa (runt 10 övernattningar/år).

The Successful Applicant

  • Meriterande med utbildning inom inköp och teknik
  • Erfarenhet av att arbeta med inköp
  • Stor teknisk förståelse. Meriterande med kunskaper om olika tillverkningsprocesser.
  • Systemvana inom SAP eller motsvarande, samt goda kunskaper i Office-paketet
  • Du kommunicerar väl både på svenska och engelska

  Som person är du bra på att skapa goda och långsiktiga relationer. Du är driven och strukturerad och van vid att jobba med olika projekt parallellt. En fördel är om du har kännedom om olika tillverkningsprocesser som maskinbearbetning och du bör kunna läsa och förstå tillverkningsritningar. Framför allt är du en flexibel och prestigelös person som trivs bäst i en roll med många kontaktytor.

What's on Offer

Som konsult hos oss på Michael Page erbjuds du bland annat en marknadsmässig lön, ersättning för röda dagar, tjänstepension, försäkringspaket och semestersättning. Urval och intervjuer sker redan denna vecka så skicka in din ansökan redan idag!

Contact
Iqra Aftan
Quote job ref
JN-082021-3560041

Job summary

Sector
Sub Sector
Location
Contract Type
Consultant name
Iqra Aftan
Job Reference
JN-082021-3560041