Supply Chain Manager till Pronomic AB i Stockholm/Sollentuna

Permanent

Updated on 27/07/2022

  • Utvecklande roll på ett svenskt industri och tillverkningsföretag
  • Perfekt roll för dig som vill ta nästa steg inom Supply Chain

Om vår klient

Pronomic har sedan 1989 utvecklat lyftlösningar för flera olika branscher. Deras ergonomiskt anpassade produkter och lösningar för att utföra lyft hjälper deras kunder att öka produktiviteten, samtidigt som de bidrar till att förbättra arbetsmiljön. Deras lyftvagnar hjälper till att skona armar, axlar, rygg och knän samt effektiviserar arbetet.

Pronomic har mer än 30 års erfarenhet av lyftutrustning och är nu den marknadsledande tillverkaren av mobila lyftlösningar. Pronomic är experter på att lösa problem när det gäller materialhantering upp till 325 kg och arbetar kontinuerligt med att försöka hitta nya innovativa lösningar och produkter.

Deras lyftlösningar tar vid där en truck lämnar och hämtar material. Ett unikt modulkoncept ligger till grund för deras mobila elektriska lyftvagnar. En noggrann behovsanalys inleder alltid arbetet. Modulkonceptet ger dem så gott som obegränsade möjligheter att bygga en lyftvagn anpassad för varje kunds behov och tillämpning. Pronomic erbjuder även ett komplett utbud av standardprodukter med varierande kapacitet och funktionalitet.

All utveckling, design och produktion av deras lyftlösningar sker i Pronomics egna lokaler i Sollentuna strax utanför Stockholm. Genom ett nätverk av koncernbolag och partners säljs Pronomics lyftvagnar över hela världen.

Läs mer på www.pronomic.se

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu efter en Supply Chain Manager som ska driva både det dagliga och det strategiska Supply Chain arbetet på Pronomic.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att driva och utveckla den operativa inköpsverksamheten för att förverkliga bolagets mål. Du är en viktig del som tillsammans med övriga i organisationen jobbar mot att vi når våra målsättningar för produktionskostnader, lagerbindning och leveranssäkerhet.

Du har hand om den dagliga interna verksamheten som innefattar behovs- och produktionsplanering samt operativa inköp. Rollen innebär personalledning för två medarbetare och drivs i tätt samarbete med övriga personer i operations organisationen samt ledningsgruppen. Arbetet kommer till stora delar bestå av att skapa effektiva flöden och processer såväl internt som externt. Vi söker dig som är van att styra, leda och agera.

Du rapporterar till vår Operations Manager.

Hos Pronomic AB kommer du att arbeta i en bred roll och bli en viktig del i den fortsatta utvecklingen av bolaget. Kontoret är beläget i Sollentuna.

Vem söker vi?

Erfarenhet från tillverkningsindustrin är meriterande. Du är analytisk, snabbtänkt, självständig och beslutstagande. Dina ledaregenskaper är viktiga och vi ser att du har god förmåga att själv skapa ett välfungerande team. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

För att lyckas i rollen har du har gedigen erfarenhet av supply chain/logistik samt inköp och produktionsplanering. Vidare har du erfarenhet av att utveckla processer och arbetssätt samt mycket goda kunskaper i Excel. Ditt process- och systemintresse är stort och det är starkt meriterande med erfarenhet från tillverkningsindustrin. På ett personligt plan är du engagerad, noggrann, prestigelös, analytisk, proaktiv och tycker om att arbeta i team. Du drivs av effektivisering och vill vara med och driva utvecklingen i bolaget.

Övrigt

Sista ansökningsdag 2022-08-07.

I denna rekrytering samarbetar vi med Michael Page, ansökan sker via www.michaelpage.se

Contact
Artiom Kravchenko
Quote job ref
JN-072022-5676005

Arbetsbeskrivning

Yrkesområde
Supply Chain
Yrkesgren
Supply Chain Management
Industri
Industrial / Manufacturing
Ort
Sollentuna
Kontrakttyp
Permanent
Konsultens namn
Artiom Kravchenko
Jobbreferens
JN-072022-5676005