Account Executive

Stockholm City Temporär

Updated on 23/03/2022

  • Vi söker dig som vill utvecklas i din säljkarriär
  • Account Executive för kommande uppdrag inom B2B försäljning.

Om vår klient

Michael Page rekryterar Account Executive till flera branscher, senaste åren har det funnits ett stort behov inom Tech och IT branschen. Främsta anledningen varför våra kunder ber om hjälp vid rekrytering är att hitta en driven säljare som också har rätt inställning och viljan att lära sig nya områden.

Arbetsbeskrivning

Som Account Executive ansvarar du för att sälja/affärsutveckla, stort fokus i försäljningen läggs på att bygga långsiktiga relationer där du på daglig basis kontaktar befintliga och nya potentiella företagskunder över telefon.

Viktigt för tjänsten är:
- Tidigare erfarenhet inom försäljning/ att skapa nya affärsmöjligheter.
- Hantera försäljningsprocessen från första mötet till signatur av avtal
- God datorsystemvana, bland annat Officepaketet
- Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal som skrift
- Trivs med stora kontaktytor
- Meriterade är även erfarenhet av projektledning av event eller liknande.

Vem söker vi?

För att trivas i rollen ser vi att du ha ett starkt affärsdriv och drivs av att jobba mot uppsatta mål. Du trivs med högt tempo och korta beslutsvägar. Vidare är du strukturerad, prestigelös och tack vare ditt inre driv lyckas du alltid hitta en väg fram för att nå resultat.

Vidare ser vi att du är en person som brinner för att möta nya människor och trivs med att skapa nya kontakter. Du är driven och engagerad samt vill utvecklas i din säljkarriär. Vi ser även att du är en glad och kreativ person som tycker om att lösa problem och överträffa dina mål.

Övrigt

Som konsult hos Michael Page erbjuds du en dedikerad konsultchef, pensionsavsättning, ersättning för röda dagar samt livförsäkring, samtidigt som ett väl utfört arbete gör dig aktuell för uppkommande permanenta och temporära rekryteringar.

Är du intresserad av att anmäla ditt intresse för framtida roller, höra mer kring den nuvarande arbetsmarknaden eller bara komma i kontakt med en rekryterare? Skicka in din ansökan redan idag så behandlas den inom kort!

Contact
Randa Ståhle
Quote job ref
JN-032022-5383894

Arbetsbeskrivning

Yrkesområde
Försäljning
Yrkesgren
Account Manager
Industri
Technology & Telecoms
Ort
Stockholm City
Kontrakttyp
Temporär
Konsultens namn
Randa Ståhle
Jobbreferens
JN-032022-5383894