Account Manager

Stockholm City Permanent

Tillagd 05/07/2022

  • Fantastisk möjlighet att vara en del av ett snabbväxande företag
  • Dynamiskt företagskultur

Om vår klient

Företaget samlar visionära ledare i över 180+ evenemang som de skapar varje år över hela Europa. Deras historia började i Finland 1994 när deras grundare bestämde sig för att hjälpa finländarna att nätverka effektivt. Sedan dess har de underlättat mer än en miljon affärsmöten, där möten sker mellan fyra ögon på deras arrangerade events. Det har resulterat i att de har öppnat kontor över hela Europa. Berättelsen fortsätter med nya, innovativa affärsmodeller för att revolutionera face-to-face media, inklusive deras nya virtuella events.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Account Manager kontaktar du högt uppsatta beslutsfattare. När du kontaktar dessa beslutsfattare tar du reda hur deras affärsplaner ser ut och vilka utmaningar de har.
När du tagit reda på vilka utmaningar de har är det ditt jobb att koppla ihop dem med rätt företag för att utveckla deras affärer. De högt uppsatta beslutsfattarna får då träffa företag som kan leverera bra lösningar som båda parter vinner på.
Vårt vinnande koncept bygger på att bjuda in till olika affärsnätverk.
Du kommer på sikt att bygga upp ett stort affärsnätverk som du kommer att nätverka med, detta skapar stora möjligheter för personlig utveckling.

Vem söker vi?

  • Är en säljdriven och snabbrörlig person med starkt kundfokus
  • 1-5 års erfarenhet av B2B försäljning där du självständigt drivit försäljningen samt visat prestation utöver det vanliga
  • Har förmågan att sätta dig in i kunders olika förutsättningar och på ett konsultativt sätt koppla ihop ett behov med en lösning
  • Är energisk, modig och uthållig med en stor portion ambition och egen drivkraft
  • Är retorisk och kommunikativ med någon form av eftergymnasial utbildningÖvrigt

Kunden erbjuder dig en dynamisk, ambitiös, kul och ständigt utvecklande kultur. Du omges av engagerade och drivna kollegor och får möjlighet att arbeta i kreativa team med andra duktiga medarbetare.

Contact
Erland Jacobsen
Quote job ref
JN-072022-5673253

Arbetsbeskrivning

Yrkesområde
Försäljning
Yrkesgren
Account Manager
Industri
Business Services
Ort
Stockholm City
Kontrakttyp
Permanent
Konsultens namn
Erland Jacobsen
Jobbreferens
JN-072022-5673253