AP Accountant

Stockholm City Permanent

Tillagd 10/01/2023

 • Omväxlande roll i stor handelskoncern
 • Möjligheten till att utvecklas i din roll som ekonom

Om vår klient

Vi på Michael Page söker nu efter en kvalificerad AP Accountant till det börsnoterade bolaget Haypp Group. Haypp Group är en av Nordens ledande e-handelsgrupper med tio butiksvarumärken samt är verksamma i sju länder med över 680 000 aktiva konsumenter. Genom varumärken som Snusbolaget.se, Northerner.com, Nicokick.com etc. säljer Haypp nikotinpåsar såväl som svenskt snus online. De har sitt huvudkontor på Södermalm i Stockholm med ett växande antal på 150 medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Ekonomiavdelningen är ansvarig för Haypp Groups övergripande finansiella strategi samt rapportering. Då bolaget är börsnoterat kommer du vara en del av ett omväxlande och innovativt ekonomiteam på 11 personer. I rollen som AP Accountant kommer du arbeta med följande arbetsuppgifter:

 • Löpande bokföring
 • Kontroll och dagligt arbete av hela AP flödet
 • Underhållning och avstämningar av bankprocesser
 • Avstämningar av både AP och AR
 • Bokslutsarbete

Vem söker vi?

Vi söker dig som är driven, inte rädd för nya utmaningar samt med förtroende för dig själv och dina kompetenser. Du är positiv och kommunikativ och kommer gärna med förslag och ser utvecklingsmöjligheter med fokus på rutiner och metoder. Som person ser vi gärna att du är flexibel, prestigelös och lösningsorienterad. Då Haypp har en nära sammanhållning mellan kollegor är det ett plus om du är social och gillar att ha kul med dina kollegor. Generella kvalifikationer för rollen:

 • 3 års erfarenhet av arbete inom leverantörsreskontra
 • Erfarenhet av inköpsorderhantering
 • Flytande i tal samt skrift i Svenska och Engelska
 • Erfarenhet av Navision och Business Central
 • Erfarenhet av Exflow med fokus på leverantörsfakturor
 • Det är meriterande om du har erfarenhet från FMCG- Bolag-

Övrigt

Michael Page Sverige har mer än 20 års erfarenhet av rekrytering på den svenska arbetsmarknaden. Vårt mål är att genom ett nära samarbete med både uppdragsgivare och kandidater hitta den perfekta matchen. Det innebär allt från rådgivning till multinationella bolag i deras sourcing strategi eller att hitta rätt kompetens åt ett lokal företag till att hjälpa en jobbsökande att få drömjobbet.

Vi har byggt upp ett brett nätverk, både lokalt och internationellt, genom ständig kontakt med yrkesverksamma inom våra specialistområden. Dessa kontakter tillsammans med innovativa metoder för att hitta nya talanger utmärker oss från andra rekryteringsföretag. För att kunna garantera en effektiv rekryteringsprocess försöker vi alltid förstå våra kunders organisation, kultur och speciella behov samt ha djup kunskap om de aktuella förhållandena på arbetsmarknaden.

Michael Page är en av de globalt ledande aktörerna inom rekrytering av kvalificerade specialister och chefer för både permanenta, temporära och interims uppdrag. I över 45 år har vi hjälpt både kunder och kandidater att växa genom att erbjuda kvalitativa tjänster och har varit drivande i utvecklingen av standarden inom specialistrekrytering. Vi har nu 160 kontor i 36 länder.

Övrigt

Om du finns tillgänglig inom snar framtid, eller ser ditt nästa karriärssteg inom ekonomi så är du välkommen att kontakta oss på Michael Page för ett förutsättningslöst och konsultativt möte.

Vid frågor välkommen att kontakta: Amanda Hallgren

Contact
Amanda Hallgren
Quote job ref
JN-012023-5895750

Arbetsbeskrivning

Yrkesområde
Banking & Financial Services, Insurance
Yrkesgren
Redovisning och Finans
Industri
FMCG (Fast Moving Consumer Goods)
Ort
Stockholm City
Kontrakttyp
Permanent
Konsultens namn
Amanda Hallgren
Jobbreferens
JN-012023-5895750