B2B Sales Manager

Stockholm City Permanent

Tillagd 27/04/2022

 • Är du - eller vill du växa och bli - en säljare i världsklass?
 • Fantastisk möjlighet att vara en del av ett snabbväxande företag

Om vår klient

Management Events samlar chefer och lösningsleverantörer på högsta nivå, vilket ger högt värde till båda parter. Vårt koncept lockar 20 000 visionära ledare till våra evenemang i 15 länder över 120 gånger om året. Våra lösningsleverantörskunder finns främst inom teknik- och konsultområdet, så här beskriver en av dem vår tjänst:

"European Business AI and Robotics event in Helsinki last October set a new benchmark in terms of providing relevant future-oriented thinking and content - how we will all change the world, starting now! Again, management Events set the scene and standard of flagship event for Senior Executives around the world - best event ever in my book. Mr Arto Kuusinen, Chief Executive - Europe, Symbio"

Arbetsbeskrivning

Ditt dagliga arbete handlar om att övertyga din kundkrets om de stora fördelarna med att använda sig av våra virtuella närverksträffar för att skapa lyckade affärsmöjligheter.
Du kommer att äga hela försäljningsprocessen från A till Ö, från att hitta rätt tjänste-och lösningsleverantörer till att koppla ihop dem med rätt kund och avsluta affärerna.

Du kommer att arbeta på en attraktiv arbetsplats i ett härligt team med stor gemenskap. Gemensamt har ni mentaliteten att skapa lyckade affärer och tillsammans fira varje steg ni tar.

Du kommer att få en gedigen introduktion på fyra veckor för att lära dig allt om våra produkter, försäljningsprocesser och kunder. Vidare kommer du att erhålla:

 • Ett kombinationspaket som kombinerar en grundlön och en månadsprovision baserat på varje affär du skapar.
 • En kvartalsbonus när du når din budget
 • Årliga resor för teamet när de klarar sina mål och lyxresor för de säljare som skapar bästa resultaten
 • Stor möjlighet för rätt person att växa och axla nya roller internt

Vem söker vi?

Tjänsten passar dig som är ett socialt geni och har förmågan att skapa smarta affärer. Du får en kick av att ringa dina framtida kunder. Du besitter ett inre driv och en vinnarmentalitet. Vidare för att lyckas i tjänsten krävs det att du är ihärdig och att du har viljan att lära dig.

För att passa in i rollen vi söker bör du känna igen dig i detta:

 • Ge upp? Vad betyder det!
 • Vinnarmentalitet
 • Kreativ i tanke och handling
 • Målstyrd och resultatdriven
 • Talar och skriver flytande svenska och engelskaVi ser att du som söker är en person som är flexibel i tanke och handling, arbetsvillig, social och en riktig teamplayer. Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som B2B sales manager.

Övrigt

- De erbjuder både grundläggande samt fördjupande utbildning relaterad till din roll.

- Du får möjlighet att få full utväxling på din tävlings- och resultatorienterade personlighet.

- Inom Management Events ges utvecklingsmöjligheter såväl uppåt i hierarkin som på bredden (mellan olika tjänster och olika affärsenheter samt länder inom koncernen).

- En chans att påverka nivån på din egen inkomst.

Contact
Erland Jacobsen
Quote job ref
JN-042022-5586757

Arbetsbeskrivning

Yrkesområde
Försäljning
Yrkesgren
Account Manager
Industri
Business Services
Ort
Stockholm City
Kontrakttyp
Permanent
Konsultens namn
Erland Jacobsen
Jobbreferens
JN-042022-5586757