Customer Support Agent - Tysktalande

Stockholm City Temporär

Tillagd 22/04/2022

  • Rolig arbetsplats med goda utvecklingspotential
  • Konsultuppdrag med möjlighet till förlängning

Om vår klient

För kunds räkning söker vi nu på Michael Page en medarbetare som kan prata flytande tyska till ett customer support team på ett internationellt e-handelsbolag som är verksamma inom retail. Sedan starten så har de varit i expansionsfas och bedriver numera sin onlineverksamhet på ett tjugotal olika marknader runtom i världen.

Huvudkontoret är beläget norr om Stockholm och bolaget söker nu efter en konsult för ett konsultuppdrag på initialt 6 månader och för rätt person finns det goda chanser till förlängning alternativt rekrytering direkt av kund vid avslutat konsultuppdrag. Arbetsuppgifterna kommer till mestadels bestå av att hantera inkommande kundärenden från privatpersoner och man kommer arbeta i ett roligt team med god sammanhållning!

Brinner du för service, pratar du flytande tyska och vill du vara en del av en spännande tillväxtresa på ett internationellt bolag? Då är detta en roll för dig!

Arbetsbeskrivning

I rollen som Customer Support Agent, kommer bland annat följande arbetsuppgifter att ingå:

  • Hantera inkommande ärenden från kund via telefon, mail och chatt.
  • Reklamationer, fakturafrågor, orderhantering
  • Felsökning och problemlösning
  • Övrig administration

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen som Customer Support Agent ser vi att du som söker är serviceminded och tycker om att arbeta i ett högt tempo med ett team där problem inte ses som ett hinder utan snarare en utveckling. Vi ser även att du har:

  • Minst 1-2 års erfarenhet av en kund och servicefokuserad roll
  • Flytande i tyska, svenska och engelska (tal och skrift)
  • God förmåga att hantera många ärenden
  • Van vid att arbeta mot KPI:er

Övrigt

Låter detta som en roll som skulle passa dig perfekt? Tveka inte att ansöka redan idag då intervjuer hålls löpande och tjänsten kommer att tillsättas snarast!

Detta är ett konsultuppdrag på initialt 6 månader med goda möjligheter till förlängning. Som konsult hos Michael Page erbjuds du en dedikerad konsultchef, pensionsavsättning, ersättning för röda dagar samt livförsäkring mm, samtidigt som ett väl utfört arbete gör dig aktuell för uppkommande permanenta och temporära rekryteringar.

Contact
Rebecka Sandin
Quote job ref
JN-042022-5433976

Arbetsbeskrivning

Yrkesområde
Detaljhandel
Yrkesgren
Kundservice
Industri
Retail
Ort
Stockholm City
Kontrakttyp
Temporär
Konsultens namn
Rebecka Sandin
Jobbreferens
JN-042022-5433976