Ekonomiansvarig

Stockholm City Temporär

Tillagd 29/11/2022

  • Ekonomiansvarig
  • Redo för ny utmaning?

Om vår klient

Som Ekonomiansvarig har du helhetsansvar över ekonomin med löpande redovisning, uppföljning av finansiella flöden och rapportering. Din roll innefattar även att agera som VDs hjälpande hand och du är högst involverad i företagets utveckling och ledning.

Arbetsbeskrivning

Du arbetar både operativt och övergripande och är ensam i ekonomifunktionen. Ditt ansvar innefattar budgetarbete och uppföljning av budget, hantering av inkommande fakturor, fakturering av projekt, löpande bokföring, rapportering och deklarationer. Bland dina uppgifter återfinns också personalrelaterade frågor kopplat till lön och kollektivavtal och det är du som säkerställer löneunderlag till extern lönekonsult som sköter löneutbetalning. Du har löpande dialog med controller på moderbolaget och ansvarar för rapportering av kvartals- och årsbokslut. Rollen innebär att löpande att utveckla, revidera och implementera nya rutiner för att effektivisera ekonomiarbetet. Du rapporterar till VD:n.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
* Budgetarbete
* Fakturahantering
* Löpande bokföring
* Löpande utveckla och effektivisera ekonomiarbetet
* Hantera personalrelaterade frågor

Vem söker vi?

För att passa i rollen som ekonomiansvarig tror vi att du har:

  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Minst fem års erfarenhet där du har haft ett helhetsansvar för ekonomi, gärna från ett bolag i tillväxt där arbetsrutiner har behövt förändras och utvecklas
  • Goda kunskaper i tal och skrift, både på svenska och engelska
  • B-körkort
  • Meriterande med eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Meriterande med erfarenhet av Succesiv vinstavräkning
  • Meriterande med erfarenhet från byggbranschen
  • Meriterande att ha arbetat i FortnoxFör att trivas i rollen är du en ordningsam person som vågar skapa struktur. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att det blir slutfört i tid. Vidare trivs du med att arbeta självständigt i en roll, samtidigt som du som person är hjälpsam och ställer upp för att stötta andra, oavsett om det ingår i dina arbetsuppgifter eller inte. Vidare är du öppen för förändringar och har lätt för att anpassa dig till nya situationer och trivs i ett företag som växer snabbt och där det händer mycket. Du bidrar med struktur och ordning och reda vid förändring och tillväxt.

Övrigt

Om Michael Page Sverige Michael Page Sverige har mer än 20 års erfarenhet av rekrytering på den svenska arbetsmarknaden. Vårt mål är att genom ett nära samarbete med både uppdragsgivare och kandidater hitta den perfekta matchen. Det innebär allt från rådgivning till multinationella bolag i deras sourcing strategi eller att hitta rätt kompetens åt ett lokal företag till att hjälpa en jobbsökande att få drömjobbet.

Vi har byggt upp ett brett nätverk, både lokalt och internationellt, genom ständig kontakt med yrkesverksamma inom våra specialistområden. Dessa kontakter tillsammans med innovativa metoder för att hitta nya talanger utmärker oss från andra rekryteringsföretag. För att kunna garantera en effektiv rekryteringsprocess försöker vi alltid förstå våra kunders organisation, kultur och speciella behov samt ha djup kunskap om de aktuella förhållandena på arbetsmarknaden.

Michael Page är en av de globalt ledande aktörerna inom rekrytering av kvalificerade specialister och chefer för både permanenta, temporära och interims uppdrag. I över 45 år har vi hjälpt både kunder och kandidater att växa genom att erbjuda kvalitativa tjänster och har varit drivande i utvecklingen av standarden inom specialistrekrytering. Vi har nu 160 kontor i 36 länder.

Contact
Randa Ståhle
Quote job ref
JN-112022-5855691

Arbetsbeskrivning

Yrkesområde
Banking & Financial Services, Insurance
Yrkesgren
Redovisning och Finans
Industri
Business Services
Ort
Stockholm City
Kontrakttyp
Temporär
Konsultens namn
Randa Ståhle
Jobbreferens
JN-112022-5855691