Ekonomiassistent

Stockholm City Temporär

Tillagd 23/11/2022

  • Ekonomiassistent
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande

Om vår klient

I dagsläget består ekonomiavdelningen av 6 personer, varav 4 jobbar inom redovisning. Tjänsten rapporterar direkt till Group Accounting Manager.

Arbetsbeskrivning

I rollen ingår bland annat följande arbetsuppgifter:

- Bokföring

- Leverantörsreskontra

- Kundreskontra

- In-och utbetalningar

-Inkasso och kravhantering

-Assistera ekonomiavdelningen vid enklare uppgifter

- Övrigt administrativt arbete som kan uppstå på en ekonomiavdelning

Vem söker vi?

Vi ser gärna att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande samt erfarenhet och god förståelse för flödet.

Du har god systemvana och goda kunskaper i Excel. Det är meriterande om du har erfarenhet av Fortnox och fakturasystemet Rillion One.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är noggrann, ambitiös och strukturerad.

Du trivs att arbeta i team samt van att axla ansvar och arbeta självständigt.

Att hjälpa kollegorna och bidra till ett gott samarbete och god stämning faller sig naturligt för dig.

Vidare är du proaktiv, flexibel och prestigelös. Du kan kommunicera och framföra dina åsikter på ett tydligt sätt och du uppskattar att driva verksamheten framåt.

Övrigt

Om Michael Page Sverige Michael Page Sverige har mer än 20 års erfarenhet av rekrytering på den svenska arbetsmarknaden. Vårt mål är att genom ett nära samarbete med både uppdragsgivare och kandidater hitta den perfekta matchen. Det innebär allt från rådgivning till multinationella bolag i deras sourcing strategi eller att hitta rätt kompetens åt ett lokal företag till att hjälpa en jobbsökande att få drömjobbet.

Vi har byggt upp ett brett nätverk, både lokalt och internationellt, genom ständig kontakt med yrkesverksamma inom våra specialistområden. Dessa kontakter tillsammans med innovativa metoder för att hitta nya talanger utmärker oss från andra rekryteringsföretag. För att kunna garantera en effektiv rekryteringsprocess försöker vi alltid förstå våra kunders organisation, kultur och speciella behov samt ha djup kunskap om de aktuella förhållandena på arbetsmarknaden.

Michael Page är en av de globalt ledande aktörerna inom rekrytering av kvalificerade specialister och chefer för både permanenta, temporära och interims uppdrag. I över 45 år har vi hjälpt både kunder och kandidater att växa genom att erbjuda kvalitativa tjänster och har varit drivande i utvecklingen av standarden inom specialistrekrytering. Vi har nu 160 kontor i 36 länder.

Contact
Randa Ståhle
Quote job ref
JN-112022-5848728

Arbetsbeskrivning

Yrkesområde
Banking & Financial Services, Insurance
Yrkesgren
Redovisning och Finans
Industri
Business Services
Ort
Stockholm City
Kontrakttyp
Temporär
Konsultens namn
Randa Ståhle
Jobbreferens
JN-112022-5848728