Financial Controller

Stockholm City Permanent Distansarbete

Updated on 16/11/2022

 • Ansvara över förbättringar och uveckling
 • Påverka och bidra till verksamheten

Om vår klient

Michael Page finance & accounting söker nu en Financial Controller till en spännande möjlighet hos ett bolag som har sitt huvudkontor i centrala Stockholm. I rollen ser vi att du är en driven person som triggas av det sociala och ha många kontaktytor. Du kommer få ta ett stort ansvar och arbeta både självständigt och i ett starkt team på ekonomiavdelningen.

Kunden söker nu nästa kollega till teamet, de tror på personligt engagemang och tydliga mål för att på ett transparent och operativt sätt arbeta affärsnära och driva både controlling- och redovisnings arbete i rollen.

Bolaget har en platt organisation med korta beslutsvägar och sätter medarbetarna först, det i kombination med ett härligt gäng och helt ny renoverat kontor på ca 2000 m2 i centrala Stockholm gör det till en fantastisk möjlighet.

Arbetsbeskrivning

I din roll som Financial Controller kommer du arbeta bland annat med:

 • Analys och rapportering (t.ex. avvikelse, KPI, kostnad, sälj) kvalitetssäkring & inventering
 • Redovisning: fokus på månads- samt årsbokslut
 • Koordinera extern och intern revision och ansvara för kontakt med revisorer
 • Ad hoc
 • Initiera och leda effektiviseringsprojekt
 • Supportera verksamheten i frågor relaterade till ekonomi, administration

Vem söker vi?

Vi söker dig som:
 

 • Minst en kandidatexamen i ekonomi
 • Har goda kunskaper inom redovisning (K3), erfarenhet av att ha jobbat mot flera länder är meriterande
 • Har erfarenhet ifrån medelstora internationella bolag där du har jobbat mot såväl lokala som internationella stakeholders
 • 5+ års relevant arbetslivserfarenhet
 • Stark analys- samt kommunikationsförmåga
 • Svenska, Engelska: flytande i såväl tal som skrift

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag 2022-12-18, ansök därför så snart som möjligt. Ansökan sker via www.michaelpage.se. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tony Nääs.

Om Michael Page Sverige Michael Page Sverige har mer än 20 års erfarenhet av rekrytering på den svenska arbetsmarknaden. Vårt mål är att genom ett nära samarbete med både uppdragsgivare och kandidater hitta den perfekta matchen. Det innebär allt från rådgivning till multinationella bolag i deras sourcing strategi eller att hitta rätt kompetens åt ett lokal företag till att hjälpa en jobbsökande att få drömjobbet.

Vi har byggt upp ett brett nätverk, både lokalt och internationellt, genom ständig kontakt med yrkesverksamma inom våra specialistområden. Dessa kontakter tillsammans med innovativa metoder för att hitta nya talanger utmärker oss från andra rekryteringsföretag. För att kunna garantera en effektiv rekryteringsprocess försöker vi alltid förstå våra kunders organisation, kultur och speciella behov samt ha djup kunskap om de aktuella förhållandena på arbetsmarknaden.

Michael Page är en av de globalt ledande aktörerna inom rekrytering av kvalificerade specialister och chefer för både permanenta, temporära och interims uppdrag. I över 45 år har vi hjälpt både kunder och kandidater att växa genom att erbjuda kvalitativa tjänster och har varit drivande i utvecklingen av standarden inom specialistrekrytering. Vi har nu 160 kontor i 36 länder.

Contact
Tony Nääs
Quote job ref
JN-102022-5795479

Arbetsbeskrivning

Yrkesområde
Ekonomi och Redovisning
Yrkesgren
Financial Controller
Industri
FMCG (Fast Moving Consumer Goods)
Ort
Stockholm City
Kontrakttyp
Permanent
Konsultens namn
Tony Nääs
Jobbreferens
JN-102022-5795479
Jobba hemifrån eller på kontor
Distansarbete