Flera befintliga och kommande möjligheter inom Supply Chain

Stockholm City Temporär

Updated on 22/04/2022

  • Flertalet roller inom Supply Chain-området
  • Konsultuppdrag med möjlighet till överrekrytering

Om vår klient

Vi är ett antal rekryteringskonsulter som är specialiserade inom Supply Chain och vill gärna se dig som en del av vårt breda nätverk för att hitta den bästa matchningen för dig. Oavsett om du aktivt letar jobb i dagsläget, har börjat fundera på att söka dig vidare framöver eller bara vill ha stöttning kring din nästa riktning i arbetslivet så tar vi gärna en kontakt med dig. Vi kan träffas för en generell intervju för att få höra mer om dig och vad du letar efter, eller så ses vi gällande en specifik tjänst som vi har en annons ute för i dagsläget. Så länge du finns i vår databas finns möjligheten att få stöd i ditt jobbsökande och bli aktuell för massor av spännande uppdrag framöver.

Arbetsbeskrivning

Bolagen vi samarbetar med förekommer inom flertalet branscher såsom Medtech, Pharma, FMCG, Industrial & Manufacturing & Retail/Wholesale. Vi söker efter duktiga kandidater som tidigare har erfarenhet av:

  • Orderhantering
  • Logistikkoordinering
  • Varuflödesplanering, materialplanering, lagerstyrning
  • Procurement, inköp
  • Specialistroller inom SC

Vem söker vi?

Vi ser gärna att du tidigare har en utbildning i logistik, inköp, ekonomi eller motsvarande. Förövrigt är det meriterande om du har arbetat i något av dessa affärssystemen: SAP, Movex, Microsoft Dynamics, Relex, E3 Trim, Navision m.m.

Övrigt

Som konsult hos Michael Page erbjuds du en dedikerad konsultchef, pensionsavsättning, ersättning för röda dagar samt livförsäkring, samtidigt som ett väl utfört arbete gör dig aktuell för uppkommande temporära rekryteringar.

Är du intresserad av att anmäla ditt intresse för framtida roller, höra mer kring den nuvarande arbetsmarknaden eller bara komma i kontakt med en rekryterare? Skicka in din ansökan redan idag så behandlas den inom kort.

Contact
Iqra Aftan
Quote job ref
JN-042022-5432857

Arbetsbeskrivning

Yrkesområde
Supply Chain
Yrkesgren
Leverantörskedja
Industri
Business Services
Ort
Stockholm City
Kontrakttyp
Temporär
Konsultens namn
Iqra Aftan
Jobbreferens
JN-042022-5432857