Interim Finance consultant

Stockholm City Temporär

Updated on 06/10/2021

  • Ingå i projekt med koncernledning
  • Lyfta komplexitet inom budgetering

Om vår klient

Michael Page har sedan starten 2002 erbjudit interimslösningar som en specialiserad tjänst inom rekrytering. Inom divisionen Finance and Accounting har vår interimsverksamhet växt kraftigt genom åren där vi ständigt söker interimare till vårt breda företagsnätverk.

Nu söker Michael Page interim finance consultant för ett projekt där man kommer att stötta ett bolag och dess koncernledning med budgetarbete och processer. Start omgående. Kunden är placerad i Stockholm city och är öppen för för 100 % remote work!

Kunden söker en erfaren expert på finansiell planering för att stödja gruppen i utvecklingen av budgeten för 2022 och hjälpa koncernledningen att strukturera processen. Rollen kommer huvudsakligen att rapportera till VP Operational Excellence och FP & A Director men kommer att exponeras för en bred grupp av intressenter inklusive avdelningsledare / Cost Center -ägare, HR, Internal IT, Finance m.fl.
 

Arbetsbeskrivning

Du kommer i detta uppdrag att:

  • Vara ansvarig för stöd vid genomförande och leverans av hela 2022-budgeten för kombinerade två företag (ihopslagning)
  • Samordna leverans och validering av utvalda finansiella och icke-finansiella data och underliggande budgetantaganden
  • Agera stöd för att förbereda budgetmodell (inklusive modellering av olika affärsscenarier) och kommer att arbeta för automatisering av processen med hjälp av tillgängliga verktyg (Workday) och / eller nya verktyg som ska införas i processen.

Vem söker vi?

En idealisk kandidat har erfarenhet i FP&A och bevisat spår av framgångar inom finansiell planering / budgetering, helst inom SaaS eller liknande bransch, och arbetsdagens erfarenhet. Du behöver även vara flytande i affärsengelska.

Övrigt

Urval sker löpande, ansök redan idag. Vid frågor kontakta Amanda Dahlquist

Contact
Amanda Dahlquist
Quote job ref
JN-092021-3599535

Arbetsbeskrivning

Yrkesgren
Kontrakttyp
Konsultens namn
Amanda Dahlquist
Jobbreferens
JN-092021-3599535