Interim Management - Finance and Accounting

Stockholm City Temporär

Updated on 15/10/2021

  • Arbeta som interimskonsult inom ekonomi
  • Bli en del av vårt nätverk för framtida uppdrag

Om vår klient

Michael Page har sedan starten 2002 erbjudit interimslösningar som en specialiserad tjänst inom rekrytering. Inom divisionen Finance and Accounting har vår interimsverksamhet växt kraftigt genom åren och är ett av de områden vi främst fokuserar på.

Vi söker dig som vill jobba som interimt inom Finance & Accounting och etablerar gärna en kontakt med dig som delar den profilen. På så sätt kan vi antingen nu eller i framtiden hitta ditt nästa uppdrag som matchar just din profil. Vårt mål är att lära känna och etablera kontakt med dig. Vi kan således då ha dig i åtanke för våra inkommande uppdrag. För dessa roller kan rekryteringsprocessen ofta gå oerhört snabbt där våra kunder kan behöva någon omgående, därför är vi nyfikna över hur din tillgänglighet ser ut för att på bästa sätt kunna matcha både ditt och kundens behov.

Välkommen med din ansökan.

En intervju hos oss på Michael Page ger oss en bättre insyn i din kompetens då vi kan erbjuda så relevanta uppdrag som möjligt. Som interimskonsult kommer du ha möjlighet att jobba på uppdrag inom alla möjliga branscher och storlekar på organisation.

Arbetsbeskrivning

De roller vi vanligen rekryterar inom Interim Management:

  • Redovisningsroller: Redovisningsekonom, Redovisningsansvarig, Koncernredovisningsekonom, Redovisningsspecialist.
  • Controller: Financial Controller, Business Controller, Project Controller, Sales Controller
  • Management: Ekonomichef, CFO, Redovisningschef, Head of Business Controller, Lönechef. Koncernredovisningschef.
  • Change management: IT-ekonomer, Projektekonomer.

Vem söker vi?

Vi är intresserad av att träffa dig som vill jobba interimt och har erfarenhet av liknande roller. Har du frågor kring om din profil skulle kunna matcha våra framtida uppdrag tar vi gärna ett samtal. På så sätt kan vi etablera kontakt då vi alltid ämnar att bygga en långsiktig relation.

Övrigt

Om du vill komma i kontakt med oss för att presentera dig eller få mer information kring framtida interima roller - skicka en ansökan så tar vi kontakt med dig.

Vi ser fram emot att höra från dig.

Contact
Alexander Blomgren
Quote job ref
JN-062021-2925773

Arbetsbeskrivning

Yrkesgren
Kontrakttyp
Konsultens namn
Alexander Blomgren
Jobbreferens
JN-062021-2925773