Key Client Manager

Stockholm City Permanent

Tillagd 09/06/2022

  • Är du - eller vill du växa och bli - en säljare i världsklass?
  • Att genom dina egna prestationer påverka och lämna ett avtryck

Om vår klient

Företaget samlar visionära ledare i över 180+ evenemang som de skapar varje år över hela Europa. Deras historia började i Finland 1994 när deras grundare bestämde sig för att hjälpa finländarna att nätverka effektivt. Sedan dess har de underlättat mer än en miljon affärsmöten, där möten sker mellan fyra ögon på deras arrangerade events. Det har resulterat i att de har öppnat kontor över hela Europa. Berättelsen fortsätter med nya, innovativa affärsmodeller för att revolutionera face-to-face media, inklusive deras nya virtuella events.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Key Client Manager kontaktar du högt uppsatta beslutsfattare. När du kontaktar dessa beslutsfattare tar du reda hur deras affärsplaner ser ut och vilka utmaningar de har.
När du tagit reda på vilka utmaningar de har är det ditt jobb att koppla ihop dem med rätt företag för att utveckla deras affärer. De högt uppsatta beslutsfattarna får då träffa företag som kan leverera bra lösningar som båda parter vinner på.
Deras vinnande koncept bygger på att bjuda in till olika affärsnätverk.
Du kommer på sikt att bygga upp ett stort affärsnätverk som du kommer att nätverka med, detta skapar stora möjligheter för personlig utveckling.

Vem söker vi?

Tjänsten passar dig som är karriärsdriven och har förmågan att skapa smarta affärer.
Du besitter ett inre driv och en vinnarmentalitet. Vidare för att lyckas i tjänsten krävs det att du är ihärdig och att du har viljan att lära dig. Du är prestigelös och välkomnar förändring.

För att passa in i rollen vi söker bör du känna igen dig i detta:

  • Ge upp? Vad betyder det!
  • Vinnarmentalitet
  • Kreativ i tanke och handling
  • Målstyrd och resultatdriven
  • Talar och skriver flytande svenska och engelskaDe ser att du som söker är en person som är flexibel i tanke och handling, arbetsvillig, social och en riktig teamplayer. De värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Key Client Manager.

Övrigt

Du kommer att arbeta på en attraktiv arbetsplats i ett härligt team med stor gemenskap. Gemensamt har ni mentaliteten att skapa lyckade affärer och tillsammans fira varje steg ni tar.

Contact
Erland Jacobsen
Quote job ref
JN-062022-5641429

Arbetsbeskrivning

Yrkesområde
Försäljning
Yrkesgren
Account Manager
Industri
Business Services
Ort
Stockholm City
Kontrakttyp
Permanent
Konsultens namn
Erland Jacobsen
Jobbreferens
JN-062022-5641429