Kundservicemedarbetare med administrationsvana till retailbolag

Stockholm City Temporär

Tillagd 18/02/2022

  • Arbeta både administrativt och socialt
  • Konsultuppdrag med möjlighet till förlängning

Om vår klient

För kunds räkning söker vi nu på Michael Page en kundservicemedarbetare till ett B2B customer support team på ett välkänt företag inom retail. Sedan starten så har de varit i expansionsfas och bedriver numera sin onlineverksamhet på ett tjugotal olika marknader runtom i världen.

Huvudkontoret är beläget norr om Stockholm och bolaget söker nu efter en konsult för ett konsultuppdrag på initialt 6 månader och för rätt person finns det goda chanser till förlängning alternativt rekrytering direkt av kund vid avslutat konsultuppdrag. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av administrering samt hantera inkommande kundärenden från företagskunder och man kommer arbeta i ett roligt team med god sammanhållning!

Brinner du för service, har erfarenhet av både administrering och kundservice och vill du vara en del av en spännande resa på ett internationellt bolag? Då är detta en roll för dig!

Arbetsbeskrivning

I rollen som Kundservicemedarbetare, kommer bland annat följande arbetsuppgifter att ingå:

  • Hantera inkommande ärenden från kund via telefon och mail
  • Reklamationer, fakturafrågor, orderhantering
  • Felsökning och problemlösning
  • Övrig administration

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen som Kundservicemedarbetare ser vi att du som söker är serviceminded och tycker om att arbeta i ett högt tempo med ett team där problem inte ses som ett hinder utan snarare en utveckling. Vi ser även att du har:

  • Minst 1-2 års erfarenhet av en kund och servicefokuserad roll
  • Flytande i svenska och engelska
  • God förmåga att hantera många ärenden
  • Van vid att arbeta mot KPI:er

Övrigt

Låter detta som en roll som skulle passa dig perfekt? Tveka inte att ansöka redan idag då intervjuer hålls löpande och tjänsten kommer att tillsättas snarast!

Detta är ett konsultuppdrag på initialt 6 månader med goda möjligheter till förlängning. Som konsult hos Michael Page erbjuds du en dedikerad konsultchef, pensionsavsättning, ersättning för röda dagar samt livförsäkring mm, samtidigt som ett väl utfört arbete gör dig aktuell för uppkommande permanenta och temporära rekryteringar.Hej, nu söker jag dig som kan prata flytande norska och som vill bli en del av ett härligt team inom retatil branschen.

Contact
Rebecka Sandin
Quote job ref
JN-022022-5270126

Arbetsbeskrivning

Yrkesområde
Detaljhandel
Yrkesgren
Kundservice
Industri
Retail
Ort
Stockholm City
Kontrakttyp
Temporär
Konsultens namn
Rebecka Sandin
Jobbreferens
JN-022022-5270126