Redovisningsansvarig

Stockholm City Permanent

Updated on 03/05/2022

 • Personalansvar för 2 ekonomer
 • Jobba med hela processen inom redovisning

Om vår klient

Vi på Michael Page Finance & Accounting har specialiserat oss på rekrytering inom alla roller inom ekonomiavdelningen på bolag och söker nu för vår kunds räkning en Redovisningsansvarig med ca 4-5 års erfarenhet inom en liknande roll, du ska vara självgående med ett driv att lyckas och gillar att arbeta i team. Detta är en tillsvidareanställning. Du har minst en eftergymnasial utbildning i ekonomi. Du skall vara beredd på att arbeta både högt och lågt inom ekonomi/redovisning och ha god förståelse för helheten. Du ges även stora möjligheter att utvecklas i en miljö där du har trygghet av ett stort bolag där medarbetarna sätts i första rummet.

 • Placering: Norrort

Nu söker Michael Page en redovisningsansvarig till ett globalt bolag med svensk filial som är känt för sina kvalitetsprodukter. Detta är den perfekta rollen för dig som vill ha en bred roll, inkl. personalansvar för 2 ekonomer, där du kommer agera som "Business Partner" mot företagets VD samt Verksamhetschef. Du kommer arbeta verksamhetsnära och få stora möjligheter att vara med och påverka och bidra med dina kunskaper.

Arbetsbeskrivning

I din roll som Redovisningsansvarig kommer du att arbeta med:

 • Redovisning a-z
 • Driva redovisningsavdelningen med personalansvar
 • Löpande moms och skatteinbetalningar
 • Rapportering och avstämningar enligt K2
 • Månads- och årsbokslut
 • Ansvar över kund och leverantörreskontra
 • Utveckla och förbättra projekt och processer

Vem söker vi?

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet inom följande kompetenser.

Du bör inneha en relevant utbildning kombinerat med 4-5 års beprövad erfarenhet från liknande roll som redovisningsansvarig, tidigare erfarenhet från en internationell miljö anses vara meriterande. Vidare söker vi dig som triggas av att utveckla och leda redovisningsekonomerna i ditt team på ett strukturerat arbetssätt, det tillsammans med din ödmjuka sociala kompetens gör dig till en god kandidat för rollen. Som person är du driven och framåtlutad.

 • Har minst en eftergymnasial utbildning i ekonomi
 • Minst 4-5 års erfarenhet inom redovisningsarbete
 • Är flytande i svenska och engelska i tal och skrift
 • Är erfaren och förstår helheten från redovisningens alla moment
 • System: MS Office (Excel) meriterande om du arbetat i Cognos
 • Har intresse för digitalisering och processförbättring

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag 2022-05-20, ansök därför så snart som möjligt. Ansökan sker via www.michaelpage.se. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tony Nääs på

Om Michael Page Sverige

Michael Page Sverige har mer än 20 års erfarenhet av rekrytering på den svenska arbetsmarknaden. Vårt mål är att genom ett nära samarbete med både uppdragsgivare och kandidater hitta den perfekta matchningen. Det innebär allt från rådgivning till multinationella bolag i deras sourcing strategi eller att hitta rätt kompetens åt ett lokal företag till att hjälpa en jobbsökande att få drömjobbet.

Vi har byggt upp ett brett nätverk, både lokalt och internationellt, genom ständig kontakt med yrkesverksamma inom våra specialistområden. Dessa kontakter tillsammans med innovativa metoder för att hitta nya talanger utmärker oss från andra rekryteringsföretag. För att kunna garantera en effektiv rekryteringsprocess försöker vi alltid förstå våra kunders organisation, kultur och speciella behov samt ha djup kunskap om de aktuella förhållandena på arbetsmarknaden.

Michael Page är en av de globalt ledande aktörerna inom rekrytering av kvalificerade specialister och chefer för både permanenta, temporära och interims uppdrag. I över 45 år har vi hjälpt både kunder och kandidater att växa genom att erbjuda kvalitativa tjänster och har varit drivande i utvecklingen av standarden inom specialistrekrytering. Vi har nu 160 kontor i 36 länder.

Contact
Tony Nääs
Quote job ref
JN-032022-5407803

Arbetsbeskrivning

Yrkesområde
Ekonomi och Redovisning
Yrkesgren
Redovisningekonom
Industri
FMCG (Fast Moving Consumer Goods)
Ort
Stockholm City
Kontrakttyp
Permanent
Konsultens namn
Tony Nääs
Jobbreferens
JN-032022-5407803