Redovisningsekonom

Stockholm City Permanent

Tillagd 22/02/2022

 • Spännande och utvecklande roll som redovisningsekonom
 • Bra bolag där de anställda ställs i första rummet

Om vår klient

Vi på Michael Page Finance & Accounting har specialiserat oss på rekrytering inom alla roller inom ekonomiavdelningen på bolag och söker nu för vår kunds räkning en Redovisningsekonom med minst 3 års erfarenhet inom löpande redovisning, du ska vara självgående med ett driv att lyckas och gillar att arbeta i team. Du har minst en eftergymnasial utbildning i ekonomi. Du skall vara väldigt duktig inom ekonomi/redovisning och ha god förståelse för helheten. Du ges även stora möjligheter att utvecklas i en miljö där du har trygghet av ett stort bolag där medarbetarna sätts i första rummet.

Nu söker Michael Page en redovisningsekonom till ett bolag som finns på ca 50 platser runt om i Sverige med huvudkontor i Stockholm, detta är en permanent roll. Detta är den perfekta rollen för dig som vill bygga din karriär inom en ekonomiavdelning i en snabbväxande miljö som präglas av högt tempo samt höga ambitioner och där du kommer ha goda utvecklings möjligheter.

Arbetsbeskrivning

 • Redovisning och kontoavstämningar
 • Delaktig i bokslut
 • Löpande moms och skatteinbetalningar
 • Rapportering och avstämningar
 • Månatlig rapportering enligt K3
 • Utveckla och förbättra projekt och processer
 • Banktransaktioner, betalningsflöde samt likviditetsplanering

Vem söker vi?

 • Har minst en eftergymnasial utbildning i ekonomi
 • Minst 3 års erfarenhet inom redovisningsarbete
 • Är flytande i svenska och engelska i tal och skrift
 • Är erfaren och förstår helheten från redovisningens alla moment

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag 2022-03-11, ansök därför så snart som möjligt. Ansökan sker via www.michaelpage.se. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tony Nääs på

Om Michael Page Sverige Michael Page Sverige har mer än 20 års erfarenhet av rekrytering på den svenska arbetsmarknaden. Vårt mål är att genom ett nära samarbete med både uppdragsgivare och kandidater hitta den perfekta matchen. Det innebär allt från rådgivning till multinationella bolag i deras sourcing strategi eller att hitta rätt kompetens åt ett lokal företag till att hjälpa en jobbsökande att få drömjobbet.

Vi har byggt upp ett brett nätverk, både lokalt och internationellt, genom ständig kontakt med yrkesverksamma inom våra specialistområden. Dessa kontakter tillsammans med innovativa metoder för att hitta nya talanger utmärker oss från andra rekryteringsföretag. För att kunna garantera en effektiv rekryteringsprocess försöker vi alltid förstå våra kunders organisation, kultur och speciella behov samt ha djup kunskap om de aktuella förhållandena på arbetsmarknaden.

Michael Page är en av de globalt ledande aktörerna inom rekrytering av kvalificerade specialister och chefer för både permanenta, temporära och interims uppdrag. I över 45 år har vi hjälpt både kunder och kandidater att växa genom att erbjuda kvalitativa tjänster och har varit drivande i utvecklingen av standarden inom specialistrekrytering. Vi har nu 160 kontor i 36 länder.

Contact
Tony Nääs
Quote job ref
JN-022022-5268178

Arbetsbeskrivning

Yrkesområde
Ekonomi och Redovisning
Yrkesgren
Redovisningekonom
Industri
Retail
Ort
Stockholm City
Kontrakttyp
Permanent
Konsultens namn
Tony Nääs
Jobbreferens
JN-022022-5268178