Sales Representative

Stockholm City Temporär

Tillagd 06/05/2022

  • Du har stora möjligheter att påverka din egen roll och klättra inom bolaget
  • Möjlighet att påverka din lön i form av provision

Om vår klient

Företaget vill förändra den annars ganska så gråa branchen och standarden för flytt, städ och fix med mera. Dom vill kort och gott erbjuda sveriges bästa kundupplevelse.

Företaget värnar väldigt mycket mycket om teamwork, att det ska vara högt i tak samtdigt som det är en väldigt effektiv proaktivitet. Alla anställda ska känna att dom är en oerhört viktig spelre i att driva företaget framåt.

Kommunikation är A och O. Som hjärtat i organisationen kommer du, förutom att ha en tät kundkontakt jobba nära flera olika avdelningar och föra tight och daglig dialog med dessa internt. Att vara en människoälskare, lite av en snackpåse samt ta noteringar och information med viktiga detaljer är otroligt viktigt!

Arbetsbeskrivning

I rollen som säljare i företagets underbara B2C-gäng kommer du att ha privatkunderna i fokus. Du kommer att ha kontunuerlig kontakt där du både kommer att arbeta med att merförsäljning på befintliga kunder och ta in nya.

* Försäljning av företagets tjänster till nya- och befintliga kunder.

* Daglig kundkontakt.

* Jobba mot uppsatta försälningsmål

Vem söker vi?

  • Driven, målmedveten och strukturerad.
  • Alert, social och självgående, du ska trivas att ta ägande skap och eget ansvar
  • Företaget ser gärna att du är kreativ och en problemlösande
  • Du har kunskaper inom administration och system. Främst inom Office-paketet och CRM-system.
  • Talar och skriver obehindrat i Svenska och Engelska

Övrigt

Företaget värdesätter dig högt som medarbetare och står med öppna armar för nya tankar och idéer till företagsutveckling. Du har stora möjligheter att påverka din egen roll och klättra inom bolaget då dom är under konstant utckling. Som Sales Representative har du möjligheten att påverka din lön i form av provision på all försäljning du äger. Utöver det erbjuder dom en dynamisk arbetsplats placerad mitt på Östermalm i Stockholm med fantastiska kollegor och oerhört roliga dagar med kontinuerliga AW:s, workshops och allmänt härligt häng.Låter det här som jobbet för dig eller vet du någon som är en perfekt match? Tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt då intervjuer sker löpandeDetta är en tillsvidare anställning med tillträde så snart som möjligt. Men självklart tas hänsyn till uppsägningstider

Contact
Vilma Schmidt
Quote job ref
JN-012022-4576861

Arbetsbeskrivning

Yrkesområde
Försäljning
Yrkesgren
Försäljning
Industri
Business Services
Ort
Stockholm City
Kontrakttyp
Temporär
Konsultens namn
Vilma Schmidt
Jobbreferens
JN-012022-4576861