Senior Maintenance Technician

Stockholm Permanent

Added 29/03/2021

 • Världsledande och banbrytande bolag inom online detaljhandel
 • Reaktiva och planerade tekniska underhållsaktiviteter och förbättringsarbeten

About Our Client

Ocado är världens ledande innovatör inom dagligvaruhandeln med en mycket sofistikerad och banbrytande teknikledd lösning. Våra automatiska lagerlösningar bildar spännande nya affärspartnerskap med återförsäljare internationellt och gör det möjligt för våra partners att leverera vad deras kunder vill ha. Ocado Smart Platform (OSP) är en heltäckande detaljhandelsplattform på nätet som kombinerar mikrotjänstbaserad programvara med modulär och skalbar hårdvara. Den samlar innovativa teknologier som våra högautomatiserade lager, vi kallar dem Customer Fulfillment Centers (CFC), med marknadsledande programvara som våra högeffektiva routingmotorer eller våra mycket optimerade försörjningskedjor och prognossystem.

Vi är nu stolta över att samarbeta med ICA, den ledande livsmedelsbutiken i Sverige. Det här är en mycket spännande tid att gå med i Ocado och vara en del av den första lösningen i landet och vår bredare globala tillväxtresa.

Kärnan i detta är vårt team för automatiserad teknik, underhåll och robotreparationer som spelar en viktig roll i lösningen. På plats i Kungsängen i Stockholmsregionen samarbetar de med ICA som är avgörande för att upprätthålla en verksamhet som levererar upp till våra partners förväntningar, samtidigt som de ger central feedback till interna team som möjliggör framtida utveckling av våra produkter.

Job Description

Som Senior Maintenance Technician kommer du att vara ansvarig för att genomföra dagliga reaktiva och planerade tekniska underhållsaktiviteter och förbättringsarbeten på Customer Fulfillment Center på MHE såsom transportnätverk, hissar, kranar, bälten etc.

 • Att reagera på MHE-störningar (både mekaniska och elektriska), lokalisera felet, analysera problemet och slutföra åtgärden i rätt tid för att hålla driftstopp till ett minimum.
 • Var skyldig att hålla exakta register som arbetsaktiviteter, utförda uppgifter, delar som används i butiker etc.
 • Arbeta nära andra avdelningar för att hitta sätt att öka maskinsäkerheten på befintlig och ny utrustning, diagnostisera utrustningsavbrott och åtgärdsreparationer för att säkerställa arbetsriktning och planerade tekniska aktiviteter som stöder verksamheten fullt ut.
 • Delta i möten efter behov, analysera data och hitta lösningar för att förbättra utrustningens prestanda samtidigt som du säkerställer säker arbetssed och fullständig kommunikation hela tiden.
 • Dessutom kommer du att delta i projekt inom verksamheten för att utveckla en effektiv teknisk installation och driftsättning.
 • Arbeta för och följ all hälso- och säkerhetsvägledning, både extern och intern.

The Successful Applicant

 • Stark mekanisk och elektrisk erfarenhet att föredra inom en FMCG-miljö
 • En formell kvalifikation inom ett elektroteknikämne och kunskaper / färdigheter från erfarenhet av att arbeta med kontroller, analysera fel och tillhandahålla lösningar
 • Erfarenhet av både reaktivt och förebyggande underhåll och god teknisk förmåga i samband med automatiseringshårdvara och programvara
 • Bra interpersonliga färdigheter, problemlösning, kontinuerlig förbättring och noggrannhet med uppmärksamhet på detaljer
 • Med stark organisations- och kommunikationsförmåga och förmågan att arbeta i ett tvärvetenskapligt team med varierande nivåer av teknisk erfarenhet.

What's on Offer

Flexibla arbetsskift

Denna roll kommer att kräva din flexibilitet på grund av att vi är en 24/7 operation och därför kommer ett skiftmönster att införas som kommer att kräva att du arbetar flera dagar, kvällar, helger och detta mönster kan innehålla några nätter. Detta är viktigt för att vi ska kunna arbeta effektivt för att tillgodose behoven hos våra ICA-partners i Sverige, men bör vara i genomsnitt 40 per vecka.

För mer information om hur livet verkligen ser ut i en av våra CFC: er på Ocado Engineering och den spännande tekniken du skulle arbeta, klicka dig vidare via nedan länk för att titta på videon https://www.youtube.com/watch?v=D2huDm7AyhA

Anställningsform: Tillsvidareanställning.

Ansök redan idag då rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänligen notera att endast relevanta kandidater kommer att kontaktas för vidare steg i processen.

Contact
Raheleh Rouhani
Quote job ref
JN-032021-2551418

Job summary

Sector
Location
Contract Type
Consultant name
Raheleh Rouhani
Job Reference
JN-032021-2551418