System Engineer

Solna Temporär

Updated on 29/03/2022

 • Spännande roll i en global organisation
 • Temporärt uppdrag på 6månader med god chans till överrekrytering

Om vår klient

Vi på Michael Page letar nu efter en nyexaminerad System Engineer med något års erfarhet till stort internationellt transportbolag i Solna. Uppdraget är initialt ett konsult uppdrag på sex månader för att sedan bli överrekryterad till bolaget. Tjänsten är på heltid med start omgående.

Arbetsbeskrivning

 • Du kommer vara involverad i utförandet av mjukvaro konfiguration för bolagets signalsystem
 • System konfiguration inkluderar: Överse data och signal grafik samt produktion av olika parametrar
 • Säkerställa att alla data, dokument och körbara filer utfärdas och kontrolleras i enlighet med företagets processer och riktlinjer
 • Analysera och åtgärda defekter-
 • Tillhandahålla teknisk support för systemdesign, testning och implementeringsaktiviteterSköta deadlines för olika projekt och ha löpande dialog med projektledaren samt framföra statusrapporter

Vem söker vi?

 • Vi letar efter en nyexamnierad system engieneer med något års erfarenhet inom likande bransch
 • Som person ska du vara driven, social och villig att lära sig
 • Ha som mål att vara på samma bolag under en längre tid och växa med företaget.
 • Relevant utbildning
 • Flytande i engelska

Övrigt

Är du redo för att ta nästa steget i din karriär? Skicka gärna in din ansökan på Michael Pages hemsida eller hör av dig till Amanda Hallgren på +46 73 358 92 80.

Om Michael Page Sverige:

Michael Page Sverige har mer än 20 års erfarenhet av rekrytering på den svenska arbetsmarknaden. Vårt mål är att genom ett nära samarbete med både uppdragsgivare och kandidater hitta den perfekta matchningen. Det innebär allt från rådgivning till multinationella bolag i deras sourcing strategi eller att hitta rätt kompetens åt ett lokal företag till att hjälpa en jobbsökande att få drömjobbet.

Vi har byggt upp ett brett nätverk, både lokalt och internationellt, genom ständig kontakt med yrkesverksamma inom våra specialistområden. Dessa kontakter tillsammans med innovativa metoder för att hitta nya talanger utmärker oss från andra rekryteringsföretag. För att kunna garantera en effektiv rekryteringsprocess försöker vi alltid förstå våra kunders organisation, kultur och speciella behov samt ha djup kunskap om de aktuella förhållandena på arbetsmarknaden.

Michael Page är en av de globalt ledande aktörerna inom rekrytering av kvalificerade specialister och chefer för både permanenta, temporära och interims uppdrag. I nästan 40 år har vi hjälpt både kunder och kandidater att växa genom att erbjuda kvalitativa tjänster och har varit drivande i utvecklingen av standarden inom specialistrekrytering. Vi har nu 155 kontor i 36 länder runt om i världen.

Contact
Amanda Hallgren
Quote job ref
JN-032022-5405339

Arbetsbeskrivning

Yrkesområde
Engineering
Yrkesgren
Platsledning
Industri
Transport & Distribution
Ort
Solna
Kontrakttyp
Temporär
Konsultens namn
Amanda Hallgren
Jobbreferens
JN-032022-5405339