• Ta ditt nästa steg i karrirären och sök lediga jobb på Michael Page.

    Känner du att ditt jobb inte utmanar dig tillräckligt? Vilket kan leda till ett långsiktigt missnöje både för dig och arbetsgivaren. När du funderar på att byta jobb, tänk till vilken typ av jobb du föredrar och vad du tycker om att göra.

    För att veta när det är dags att byta jobb behöver du ha en klar bild av vart du befinner dig i din karriär och vart din resa tar dig. Vilket är ditt nästa steg du vill ta för att utveckla ditt CV och börja din jobbsökning?

    För att ta reda på svaret måste du fråga dig själv ett antal frågor. När lärde du dig något nytt senast? När i din karriär befordrades du senast? När hade du ditt senaste lönesamtal? Befordras folk i din omgivning och dina överordnade? För att ha en tydlig tanke om var du befinner dig i karriären, rekommenderar vi dig att läsa den här artikeln från vår karriärråd sida

    Är du redo att börja leta lediga jobb för att ta nästa steg i din karrirär och eventuellt ändra riktning eller vill du utveckla dina ledarskapskunskaper? Då kan Michael Page hjälpa dig att hitta det rätta jobberbjudandet. Som rekryteringsföretag med fokusering på rekrytering av permanenta, temporära och interima uppdrag, kan vi erbjuda kandidater till välrenommerade företag som anställer talangfulla kandidater som dig. Om du skickar oss ditt CV så hjälper våra konsulter dig med din jobbsökning. Du kan ladda upp ditt CV här.  

    Du kan också söka lediga jobb direkt på vår hemsida. Du kan filterera din jobbsökning efter jobttitel, yrkesområde genom att klicka på länkarna eller så kan du skriva in ett sökord i sökfältet. Om du inte hittar ett jobb som passar dig kan du även skapa en jobbavisering för att direkt via e-post alltid få information om jobberbjudanden som passar dig.