Du är här

Kandidater

I takt med att du klättrar uppåt på karriärstegen blir det allt viktigare att hitta en rekryteringskonsult som förstår din bransch. Med Michael Page får du en rekryteringsbyrå som verkat i branschen i över 30 år och som är allmänt erkänd som ledande inom specialistrekrytering över hela världen.

Vi fungerar som mellanhand; vi identifierar och tar fram kvalificerade kandidater åt våra kunder, antingen för permanent anställning eller interimsanställning (vanligen en given tidsperiod) eller för tillfälliga uppdrag. 

Några av fördelarna med att arbeta med Michael Page:

  • Tillgång till fler möjligheter: Vi får förhandsbesked om nya vakanser varje dag. Det innebär att du kan få information om potentiella jobbmöjligheter hos världens främsta företag innan de annonseras ut. Som globalt företag kan vi erbjuda dig tillgång till toppjobb inom din bransch inte bara i Sverige, utan i hela världen.
  • Skräddarsydd information: Vi har nära samarbeten med företagen för att få detaljerad förståelse för  vad de kräver. Det betyder att vi kan hjälpa dig att anpassa ditt CV och förbereda dig för intervjun så att du vet precis vad det rekryterande företaget letar efter.
  • Stöd i rekryteringsprocessen: Med vår ingående kunskap om dina karriärmål och behoven hos våra affärskontakter kan vi presentera dig på bästa möjliga sätt och hjälpa dig att sticka ut från mängden.
  • Kunskap om marknaden: Som specialister inom sina områden, våra rekryteringskonsulter känner väl till de stora trenderna och utvecklingen inom de sektorer där de rekryterar. De kan ge expertråd på arbetsmarknaden och löneanspråk och identifiera var efterfrågan på just din kompetens och erfarenhet är som starkast.
  • Karriärråd: För att du ska ha största möjliga chans att få ditt drömjobb coachar vi dig genom alla steg i jobbsökningsprocessen. Här ingår karriärplanering, CV-förberedelse och råd inför anställningsintervjun.