Du är här

Möt våra kandidater

"Min huvudkontaktperson och hennes team var professionella, trevliga och uppriktiga. Jag uppskattade att det var högt i tak och att processen kändes väldigt professionell så att matchningen skulle bli så bra som möjligt."

 

Izabella Bosinakis, Senior Accountant. 

 

Meet Izabella Bosinakis 

 

Namn: Izabella Bosinakis 

Företag: Bambora AB

Position: Senior Accountant

Izabella har jobbat som Senior Accountant på Bambora AB sedan April i år. Att få det här jobbet betydde mycket för henne eftersom hon äntligen fann den rätta känslan på Bambora som hon har letat efter på andra bolag. Izabella tycker att en bra rekryteringskonsult ska ha förmågan att förstå både kunden och kandidaternas mål och förväntningar. Det är därför hon gillade samarbetet med PageGroup.

Izabellas råd till andra som funderar på att byta jobb eller karriärinriktning är att ta den tid man behöver för att fatta rätt beslut. Just nu finns det mycket jobb att välja mellan och många drar i en. Så jag tycker att det är viktigt att inte låta sig stressas av "korta processer" och "snabba rekryteringar" utan att faktiskt känna efter ordentligt att det känns rätt. Hon tipsar även om att kontakta rekryterare och ha en öppen dialog med dem om vad du söker i en ny tjänst. En bra rekryteringskonsult ska fungera som bollplank, de är på din sida med för att hjälpa dig att hitta det perfekta jobbet.