Behöver du anlita en Interim Manager?

Utnyttja vårt stora nätverk och mångåriga erfarenhet för att anställa den bästa inhyrda experten för ditt projekt

Företag behöver allt mer anpassa sig till ständigt föränderliga behov under den dynamiska marknad som råder. I dessa tider brukar Interim Management vara en bra lösning där inhyrda specialister kan hjälpa dig att genomföra storskaliga projekt och stötta upp om du plötsligt skulle bli underbemannad på grund av personalbrist.

Interim Management är Inhyrda experter som ser organisationen med fräscha, objektiva ögon och tillför mycket erfarenhet och specifik expertis. Det hjälper dig att ligga steget före konkurrenterna.

Viktiga fördelar med att hyra in experter tillfälligt

clock icon

Snabb
leverans

Leverans av kandidater inom 48 timmar          
badge icon

Tuta
och kör

Interim Managers kan komma igång och leverera omgående
bulb icon

Ta in
expertis

Interim Managers tar med sig en enorm erfarenhet från tidigare projekt
calendar icon

Väx och utveckla
din arbetsgrupp

Interim Managers kan utbilda arbetsgruppen i att tillämpa nya processer eller system

Tala med våra expertkonsulter

Våra specialiserade Michael Page-konsulter vet vad som definierar ett bra samarbete i anlitandet av en Interim Manager. De kommer att kartlägga ditt behov och presentera dig för rätt expert att hyra in för att uppfylla dina behov.

Vanliga frågor – Vad behöver du veta om att anlita inhyrda experter? 

Hur hjälper Michael Page dig att välja ut kandidater? 

På grund av vårt omfattande nätverk av mycket erfarna Interim Managers, har vi tillgång till de bästa kandidaterna att hyra in inom ditt område. Hos Michael Page värderar vi långvariga relationer högt. Därför samtalar vi regelbundet med våra kandidater för att säkerställa att partnerskapet fungerar smidigt och att båda parter är nöjda med resultaten. 

Vilken är uppsägningsperioden när jag vill avsluta ett avtal med en inhyrd chef? 

Den genomsnittliga uppsägningstiden är en månad, men vi är flexibla i det avseendet och bedömer saken från fall till fall. Beroende på kundens behov kan vi komma fram till en överenskommelse. 

Hur fungerar faktureringen? 

Som kund hos Michael Page betalar du en avgift  per månad där allt ingår. Du kommer att få en inloggningskod för att komma in på webbplatsen där du kan fylla i de timmar som den inhyrda personen har arbetat för företaget. 

Hur mycket betalar du för en inhyrd expert? 

Det beror på personens timpris. Eftersom de är frilansare betalar du mer per timme än du skulle ha betalat för en tillsvidareanställd. Samtidigt är du flexibel och kan avsluta uppdraget så snart som du inte längre behöver tjänsterna.  

Varför skulle jag välja att anlita en inhyrd person istället för en tillsvidareanställd? 

Interim management anlitas vanligen för mycket specifika projekt som har en tydlig början och ett tydligt slut. För att se till att deras kunskap inte går förlorad så snart som de går vidare till nästa projekt kan de lära upp din befintliga arbetsgrupp.