Om Michael Page Sales & Marketing

Vår historia börjar med dig

I decennier har vi tillhandahållit urvals- och rekryteringstjänster för ett brett spektrum av yrken och företag som arbetar med försäljning och marknadsföring. Vi har hjälpt kandidater och företag till framgång.

Oavsett om du söker en tillsvidareanställd, en tillfällig eller en tillförordnad profil för ett visst projekt kan vi marknaden och känner till kandidaterna – de som redan aktivt söker och till och med dem som inte gör det.

De anställda är emellertid din viktigaste tillgång, men att anställa nya personer och tillföra idéer till ett företag kan vara tufft. Du kan behöva en kreativ förmåga eller en analytiker, eller så kanske det gäller ett internationellt företag med olika funktioner på flera platser till vilket du söker en regional marknadschef eller en försäljningschef. Företaget skulle kunna expandera genom ny affärsutveckling eller en ny operativ chef, eller sträva efter framtida tillväxt – oavsett vad som behövs fokuserar vi, med hjälp av vår meritlista, på det värde vi tillför med de kandidater vi söker efter och väljer ut åt dig.

Vår globala räckvidd i kombination med vår lokala expertis innebär att din rekryteringsprocess är i trygga händer. Oavsett om du behöver en kundchef, en produktspecialist eller till och med en ny vd, känner försäljnings- och marknadsföringsgruppen hos Michael Page till hur man säljer in din vision till den specifika profil du behöver.

Vem behöver du?

Olika profiler kräver olika sökningar, urval och anställningsprocesser. Att finna rätt grafisk designer eller rätt profil för en tjänst som försäljningsingenjör som kan driva din verksamhet framåt innebär erfarenhet och en bred kunskap om lokala förhållanden.

De kunskaper som behövs för att vara mediechef , ha en högre tjänst inom e-handel eller vara PR-specialist och den kunskap som behövs för att framgångsrikt rekrytera dem, har sin grund i rekryteraren och dennes metoder. Vi har erfarenhet av att hitta kandidater för alla nivåer i företag i hela Sverige, Europa och mer. vilket säkerställer att vi vet vad som leder till en bra sökoptimerings-profil eller är rätt analys-personal som passar in i din verksamhet.

Det är tack vare de människor vi rekryterat till företag som ditt som vi trots allt befinner där vi är idag.

Hur vi arbetar tillsammans

Tiden går fort inom försäljning och marknadsföring. Det betyder att man måste balansera sina krav mot kraven från rätt kandidat. På konkurrensutsatta marknader som Sverige är vår djupgående förståelse för villkoren och förhållandena ovärderlig.

Du kommer endast att ha en kontaktperson hos Michael Page, eftersom vi förstår att denna process bör vara så strömlinjeformad, flexibel och lyhörd som möjligt. Om du behöver riktmärken för lönesättning, granskning av lönenivåer eller marknadsinsikter kan vi hjälpa dig – när allt kommer omkring ska resultatet matcha dina förväntningar.

Vår berättelse avslutas precis när din börjar. Var kommer ditt företag att växa idag?