Om Engineering & Supply Chain

Vår historia börjar med dig 

Vår långa erfarenhet av att rekrytera från den begränsade tillgången på tekniska profiler gör att Michael Page Engineering & Supply Chain sticker ut från mängden. Branschen är en av de mest konkurrensutsatta i Sverige sett ur ett arbetsgivarperspektiv. Men kunskapen som vi har byggt upp genom många års erfarenhet både lokalt och globalt gör att vi kan hjälpa både kunder och kandidater att växa. 

Letar du efter en Demand Manager, orderadministratör, Global Category Manager eller teknisk innesäljare? Oavsett om behovet är temporärt eller permanent så har vi kandidaten som passar för den lediga tjänsten. Sourcing görs både bland de som aktivt söker nya utmaningar och bland de mer passivt sökande som finns i vårt stora nätverk av kandidater.

Medarbetarna på ditt företag, varje enskild individ med sina kunskaper och personlighet, skapar framgången. Men för att få in rätt person på rätt plats krävs en rekryteringskonsult som förstår både rollen och företagskulturen fullt ut. 

Vem saknas i teamet? 

Behöver du en ny inköpschef? Eller är logistikchefen på väg i pension? Kanske saknas en strukturerad projektledare för att leda ett kritiskt projekt eller någon med förmågan att styra upp och effektivisera lagret, eller en strategisk inköpare - vi på Michael Page kan hjälpa dig att göra arbetslaget komplett.

Talent acquisition är ett dilemma för många svenska företag som behöver kompetens inom Supply Chain, automatisering och kvalitetsutveckling. Att hitta en CPO som kan leda anbudsupphandlingar eller en HSE(Q) ingenjör kan verka näst intill omöjligt.   

Våra rekryteringskonsulters kunskap grundas på erfarenheten av att ha tillsatt tjänster inom en bred rad av ansvarsområden, allt från fabriks- och produktionschefer till personal inom teknisk kundtjänst. Vi hittar den du söker för att kunna utöka din inköpsavdelning med en inköpare av direkt eller indirekt material eller förbättra logistikflödet med hjälp av en organiserad materialplanerare

Hur kan vi samarbeta?

Att rekrytera inom Engineering & Supply Chain kräver ett starkt team med ett brett kontaktnät och förståelse för ditt företags behov av profil. Dina krav måste även vara i linje med arbetsmarknadens förväntningar på lönenivå, förmåner och övriga villkor. Dessa marknadsinsikter delar vi gärna med oss av.

På Michael Page jobbar vi med en kontaktperson för varje uppdrag. Vi har lärt oss att våra kunder uppskattar en tydlig process och det personliga engagemanget från den första kontakten till uppföljningen efter rekryteringen. Vår strategi är att vara så anpassningsbara, effektiva och tillgängliga genom hela rekryteringsprocessen.