Om Michael Page Human Resources

Vår historia börjar med dig

Vi har varit specialister på rekrytering av tillsvidareanställda, tillfälliga och tillförordnade HR-experter i hela Sverige sedan 2002. Vårt arbete har hjälpt företag att växa och sökande att lyckas i sina karriärer.

Michael Page Human Resources befinner sig där vi är idag på grund av de långsiktiga relationer vi har byggt upp med de kandidater vi har hjälpt att rekrytera och de företag där de arbetar. Att du lyckas göra lyckade rekryteringar är vårt mål och om det kvalificerade HR-proffset du behöver är en specialistrekrytering av en begåvning eller en högre HR-generalist har vi hjälpt till med rekrytering av sådana förr.

Personalen är den mest värdefullaste tillgången i alla företag, då de är en integrerad del av dina anställningsbeslut. På en marknad som Sverige där arbetslösheten är nära noll är specialister inom utveckling av begåvningar, utbildning, kompensationer och förmåner viktiga för att behålla de anställda. Vår meritlista för organisationer, från små och medelstora företag till större multinationella företag, är världsledande, vilket innebär att du kan känna dig trygg med att din strategi för förvärv av begåvningar är i säkra händer.

Som den din utvalda rekryteringspartner har Michael Page utvecklat ett brett nätverk av HR-kandidater och har därför en omfattande marknadsexpertis.   Eftersom våra konsulter har en bakgrund inom personaladministration är deras kunskap om området verklighetsbaserad, vilket leder till en skicklighet att igångsätta en effektiv rekryteringsprocess som är skräddarsydd efter dina behov.

Vem behöver du?

Processer för att anställa olika profiler varierar mycket. En HR-affärspartner på chefsnivå har andra kompetenser att väga in jämfört med en HR-assistent – du behöver emellertid en rekryterare som kan granska detaljerna för varje tjänst, för att säkerställa att de kandidater du väljer passar.

Om din personalavdelning kräver en HR-administratör eller samordnare har vi de rätta profilerna i vår databas och möjligheten att generera och välja ut kandidater som är aktiva eller latenta.

Vårt företag fortsätter att växa tack vare nyförvärv och vårt engagemang att finna rätt specialist till HR-personalen eller till tjänsten som HR-rådgivare.

Hur vi arbetar tillsammans

När vi startar av ditt rekryteringsuppdrag på HR-marknaden, kommer vi att säkerställa att en professionell och effektiv process genomförs för att uppfylla dina personalmål till fullo.

Du kommer alltid att endast ha en kontaktpunkt på Michael Page, vilket betyder att din process löper smidigt och strömlinjeformat så att kommunikationen blir effektiv och verkningsfull. Vi kan även erbjuda marknadsinsikter, från lönejämförelser till en granskning av anställningstrender, vilket skapar förtroende för att den väg vi väljer är den rätta för dig och ditt företag.

Eftersom vi är dina experter ute på fältet får du den öppenhet och de rigorösa standarder du behöver för att känna dig trygg inför de kandidater vi skickar till dig – vi kan genomföra fullständiga bakgrundskontroller och en bedömningsfas om det behövs.