Vanliga frågor

Vad brukar man tycka är mest givande i arbetet?

Att förhandla åt våra kunder och se till att de får den bästa kandidaten för rollen och samtidigt det bästa möjliga avtalet för våra kandidater är både utmanande och belönande. 

Att våra kunder och kandidater är nöjda är en av de främsta motivationerna för en rekryteringskonsult. Vi hjälper människor att utvecklas i sina karriärer och i livet.

Är rekrytering ett säljbaserat yrke?

Ja, det förekommer mycket business to business-försäljning.

Hur är arbetsmiljön?

Det pågår en ständig verksamhet. Eftersom vi arbetar ihop i små team i ett öppet kontorslandskap är det alltid full fart och högt i tak. Vi strävar efter samma mål och har väldigt kul tillsammans.

Vad gillar medarbetarna med jobbet?

Glädjen som uppstår genom att erbjuda en kandidat ett jobb är enorm. Lägg även till att det tar dig närmare dina personliga mål och det blir svårslaget. Dessutom är vi medarbetare på PageGroup väldigt stolta över att arbeta på ett av de mest välkända varumärken inom branschen.

Vilken ersättning (ekonomisk eller annan) kan förväntas av anställningen?

Du får en konkurrenskraftig grundlön med möjlighet till bonus/provision. Din karriär kommer att utvecklas hos PageGroup utifrån de resultat som du uppnår – 87 procent av våra chefer har rekryterats internt. 

Det finns även utlandsresor för högpresterande personer och sociala event i en rolig och teambaserad miljö. 

Slutligen har vi tävlingsrelaterade incitamentsprogram som komplement till dina övriga förmåner.

Hur mäts mina resultat och hur ofta granskas de?

Vi är medvetna om att vår framgång beror på en kombination av rätt arbetssätt och rätt inställning.

Alla på PageGroup har ett antal resultatbaserade nyckelindikatorer inom sin kategori som identifierar styrkor och förbättringsområden på detaljerad samt övergripande nivå. I våra årliga medarbetarsamtal och halvårsutvärdering erbjuds möjligheten att bland annat diskutera dina långsiktiga karriärplaner.

Vilken utbildning får jag under de första månaderna?

Efter att du har börjat hos oss så kommer du påbörja din utbildning under den första månaden och under de kommande månaderna kommer du att delta i utbildningen "Business Induction" och "Sales Academy". Du kommer även att samarbeta nära med din chef, gå på kundmöten, specialistutbildningar samt anpassade seminarier relevanta för ditt område.

Hur är urvalsprocessen?

Du kommer att ha en intervju med vårt lokala team och vi kommer även att be dig att göra ett online personlighetstest. Därefter tillbringar du tid med ditt eventuella team på kontoret och får delta i det riktiga arbetet med rollspel och övningar samt att träffa cheferna för din tilltänkta avdelning.

Vad kan jag förvänta mig efter att ha deltagit i en intervju?

Vi kommer att kontakta dig för att bekräfta om det har gått bra för dig eller inte samt ge dig feedback på din prestation.

Varför ska du arbeta för PageGroup?

På PageGroup är du en del av ett av de mest framgångsrika företagen i rekryteringsbranschen. Vi erbjuder en givande företagsmiljö och skapar möjligheter och utmaningar för våra medarbetare över hela världen för att de ska nå sin fulla potential och känna att de bidrar till våra framgångar.