Smarta telefoner. Nästan alla har en smart telefon idag. Och även om de är användbara för att kolla e-posten, sociala medier och internet, kan de ibland kännas som om man aldrig kommer bort från arbetet.

En smart telefon kan även vara en hjälp att förbättra balansen mellan arbete och privatliv, ge mer tid och göra personer mer tillfreds och mer produktiva.

För att hitta denna balans har vi valt ut och granskat fyra appar som kan hjälpa dig att utnyttja tiden bättre (snabbare).

DIN BANKAPP – N26

N26 har ett fullständigt europeiskt banktillstånd och tillsyn utövas av Boffin, samt av Europeiska centralbanken (ECB). Registreringen är enkel och varje verifierad användare är godkänd att ha ett bankkonto med Maestro- eller Mastercard-kort. Appen använder TransferWise för att undvika dyra transaktioner, MoneyBeam för omedelbara transaktioner, har en integrering med Apple Pay och många fler funktioner för att användas i vardagen.

https://n26.com/en-eu/bank-account

DIN TRÄNINGSAPP – Sworkit 

Sworkit är bra oavsett träningsnivå. Välj träningspass som varar från fem minuter till en timme. Du kan göra yoga, pilates, styrketräning och konditionsträning eller skapa anpassade rutiner som inte behöver någon utrustning. Den här appen är för människor som inte har tillräckligt med tid för att gå till gymmet. Appen är gratis med frivilliga köp inuti appen.

https://sworkit.com/about-us

DIN APP FÖR ATT GÖRA-LISTOR – ToDoist

Todoist är en att göra-app där du kan följa allt på ett ställe, så att du kan få allt gjort och få större sinnesfrid på vägen. Det går att skapa underuppgifter och villkorade uppgifter, projekt och underprojekt. Det går att infoga förfallodatum för uppgifterna, prioritera dem genom att använda ett färgkodningssystem, kategorisera dem och mer. Framträdande funktioner är: Granska dagen eller veckan framöver, kom ihåg tidsfrister, skapa fria tidsspann.

https://en.todoist.com

DIN LIVSSTILSAPP APP – Way of Life

Appen Way of Life hjälper dig att bygga upp goda vanor och bryta dåliga. Några sekunder varje dag är allt som behövs för att följa upp dina rutiner med Way of Lifes unika färgkodade system. Allteftersom appen samlar in mer och mer information om dina tendenser, kommer du att kunna finna positiva och negativa trender i din livsstil och snabbt kunna besvara frågor som: ”Får jag tillräckligt med sömn?” eller ”Hur mycket snabbman äter jag i genomsnitt?” eller till och med “Har jag uppnått min gräns för dåliga filmer för månaden?”

https://wayoflifeapp.com

Om du söker efter andra vägar att förbättra din tillfredsställelse i arbetet, se våra andra rådgivningsartiklar om hur man når fram till ett bättre arbetsliv.