Vår erfarenhet av distansarbete under den senaste folkhälsokrisen var bara början. Distansarbete och rekrytering kommer att vara den nya normalen. Den här guiden hjälper dig att organisera din rekryteringsprocess på distans.

Det råder inga tvivel om att det globala hälsotillståndet inom några få veckor redan har fundamentalt förändrat hur världen gör affärer. Detta är en oöverträffad situation och utveckling av processer och anpassning av tillvägagångssätt kommer att vara nyckeln inom alla handelsområden.

Acceleration inom teknik för rekrytering

Även om många företag kommer att ha haft beredskapsplaner för sådana situationer är det uppenbart att det finns många okända faktorer, yrkesverksamma på alla nivåer lär sig allt eftersom.

Det är viktigt att komma ihåg att anställningen redan före utbrottet i grunden utvecklades på grund av den stora accelereringen av rekryteringstekniken.

Under de senaste åren på PageGroup har vi till exempel infört videoteknik, som Hinterview och Skype i våra rekryteringsprocesser, vilket gör att vi kan accelerera intervjuprocessen för kunder och kandidater.

Steg-för-steg-guide

I den här guiden kommer vi att dela upp processen steg för steg och ge användbara tips och råd från våra konsulter. Guiden täcker följande ämnen:
Attrahera rätt kompetens

  • Utvärdera CV och personliga brev
  • Användning av videoteknik vid intervjuer
  • Ge ett starkt erbjudande för att säkra topptalanger
  • Anpassa din oboarding- och distansprocess

Ladda ner gratis e-bok här