Att arbeta som interimschef eller en konsult har många fördelar men det kanske inte passar alla. På plussidan kan det innebära en varierad, flexibel och lönande karriär som medför en bättre balans mellan arbete och privatliv.

Emellertid kan det även ha sina utmaningar. Som enmansföretagare är du ofta ensam med marknadsföring och strategi för den tjänst du erbjuder. Med vår e-bok ”Bygg upp din interim karriär”, strävar vi efter att ge dig makten över ditt dagliga arbete som interimpersonal eller konsult.

Är en interim karriär något för mig?

Är du intresserad av att lära dig mer om eller överväger du att arbeta som interimkonsult? Vi har värdefulla insikter som till exempel livet som interimkonsult och vilka kunskaper som krävs.

Få ditt CV att arbeta åt dig

Som interimpersonal och konsult är det mycket viktigt att ditt CV sticker ut. Kandidater med mätbara resultat och prestationer går i mycket högre grad vidare till intervju.

Bestämma ditt timpris

Hur du bestämmer ditt timpris. Fundera på följande faktorer för att undvika att sätta ett för högt eller ett för lågt pris på dina tjänster.

Tre saker man ska och inte ska göra som inhyrd konsult

Följ god praxis för att starta din karriär som interimkonsult och bli en ovärderlig tillgång för kunden.